بعد از طراحی صفحه نوشته، نوبت به برگه آرشیو یا بلاگ میرسد. در این صفحه(وبلاگ) تمام نوشتهها برای کاربر به نمایش در خواهد آمد و کاربر باتوجهبه نیاز خود، میتوانید مطالب مختلف را مطالعه کند.
blog یا آرشیو به چه قسمتی از سایت گفته میشود؟
آرشیو؛ اکثر شما با معنی این کلمه آشنا هستید: بایگانی یا جمعآوری پرونده یا اسناد. بهطورکلی سایتهای مختلف یک بخش بهعنوان بلاگ یا آرشیو مطالب دارند که در آن، محتواهای مختلف قرار میگیرد. بهاینترتیب کاربر میتواند وارد بلاگ یک سایت شوند و مطالب مرتب شده را مشاهده کند.
چرا سایتها باید بلاگ یا وبلاگ داشته باشند؟
امروزه شروع یک کسبوکار اینترنتی یا رقابت با سایتهای قدیمی کمی دشوار است، مدیران سایتها، در تلاش هستند تا کاربران زیادی را از هر طریقی به سمت سایت خود هدایت کنند، blog یکی از همین راههاست. با انتشار مطالب، کاربران هدف به سمت سایت هدایت میشوند.
انتشار محتوا برای وبلاگ سایت یکی از روشهای رایگان سئو و بهینهسازی سایت هست؛ در این روش نیاز به هزینه مالی آنچنانی نیست و میتوانید با انتشار محتوا، روزانه کاربران مختلفی را به سمت سایت جذب کنید. طبق آمار سایتهایی که بلاگ یا وبلاگ دارند، ۹۷ درصد بیشتر از سایتهای بدون وبلاگ، ورودی خواهند داشت.
بیشتر بخوانید:
دوره رایگان طراح شو
فرق وبسایت و وبلاگ چیست؟
وبسایت نیازمند طراحی و دیزاین بیشتر و با ویژگیهای مختلف مثل فروش یا ارائه خدمات هست، اما وبلاگ نوع از وب هست که کمی خصوصیتر نسبت به وبسایت معرفی میشود که حول محور نویسنده آن میگذرد و بروز رسانیهای متوالی دارد و در آن مطالب به ترتیب تاریخ انتشار قرار میگیرد.
چگونگی ایجاد صفحه بلاگ و طراحی آن
برای ایجاد وبلاگ سایت، همانند جلسات قبل، باید یک برگه جدید اضافه کنید با هر عنوان دلخواهی مثلا blog.در مرحله بعد باید این برگه را به وردپرس خود معرفی کنید.
مراحل ایجاد وبلاگ سایت
- از بخش برگهها، برگه وبلاگ خود را ایجاد کنید.
- وارد بخش خواندن در زیر مجموعه تنظیمات پیشخوان وردپرس شوید.
- گزینه اول را بر روی یک برگه یکتا تنظیم کنید.
- برگه نوشتهها را بر روی برگهای که در مرحله یک ایجاد کردید تنظیم کنید.
حال برای طراحی آن به کمک المنتور، باید یک قالب آرشیو ایجاد کنید. پس وارد بخش قالبهای المنتور شوید و قالب آرشیو را انتخاب و آن را اضافه کنید.
طراحی صفحه آرشیو با المنتور
برای طراحی صفحه آرشیو یا نوشتهها، نیاز به المنتور پرو دارید تا بتوانید به ویجتهایی این بخش دسترسی داشته باشید.
در ابتدا میتوانید از یک برچسب داینامیک استفاده کنید تا عنوان صفحه قرار بگیرد. در مرحله بعد از ویجت ارسال بایگانی استفاده کنید تا مطالب وبسایت به نمایش در آید. درباره این ویجت در جلسه نهم(آموزش ایجاد و طراحی صفحه اصلی) صحبت کردهایم
شما برای این صفحه میتوانید ایدههای مختلف را اجرا کنید. مثلا از سایدبار استفاده کنید و در آن محبوبترین نوشتهها را به نمایش در آوردید یا میتوانید دستهبندیهای مختلف را بهصورت لینک دار در اختیار کاربر قرار دهید تا بتواند سریعتر موضوع خود را پیدا کند.